inktpatronen verkopen tegen lagere prijzen - Kartus

Klik hier om Inkpatronen te kopen

Hoe kunnen jullie inktpatronen verkopen tegen lagere prijzen?
Er zijn grote prijsverschillen tussen verschillende soorten inktpatronen die geschikt zijn voor hetzelfde printertype. Het probleem is dat veel consumenten hiervan nog steeds niet op de hoogte zijn. Ook wordt hen vaak aangeraden om geen alternatieve inktpatronen te gebruiken.

inkClub - batterijen, printpapier, stofzuigerzakken, inktpatronen, LED lampen


Inkclub  en 2 miljoen tevreden klanten weten inmiddels dat die aanbevelingen alleen uit eigenbelang worden gedaan. inkClub biedt daarom verschillende soorten inktpatronen aan en niet alleen originele patronen tegen de door officiële printerfabrikanten aanbevolen prijzen. Hierdoor besparen onze Europese klanten geld bij elke aankoop.

   Welke soorten patronen bestaan er?
Originele patronen worden geproduceerd door officële patroonfabrikanten (bijvoorbeeld Canon, Epson, HP of Lexmark). U kunt altijd originele patronen bij inkClub kopen tegen gunstige prijzen. We streven ernaar deze patronen tegen lagere prijzen in te kopen dan wat de printerfabrikanten aanbevelen.

Milieupatronen zijn originele inktpatronen die opnieuw worden gevuld om zodoende het milieu minder te belasten. Lege patronen worden ingezameld en in een speciaal daarvoor uitgeruste fabriek gereinigd, opnieuw gevuld en getest op printkwaliteit. Doordat het patroon wordt hergebruikt is de prijs voor u als consument lager dan die voor een origineel patroon.

Compatibele patronen worden niet door de officiële patroonfabrikanten gemaakt, maar passen perfect in uw printer – tegen een beduidend lagere prijs dan originele patronen. Test zelf en vergelijk de prijs en kwaliteit met originele patronen.

De compatibele en milieupatronen van inkClub worden gefabriceerd door zorgvuldig uitgekozen partners met ISO 9001 certificering. Onze eisen voor een goede printkwaliteit zijn hoog, dus we werken alleen samen met de beste fabrikanten. Onafhankelijke testen in diverse Europese computer- en digitale fototijdschriften hebben onze goede kwaliteit bevestigd.

Ook kwam daarin naar voren dat men veel geld kan besparen door alternatieve inktpatronen te gebruiken. Vergelijk onze prijzen met de aanbevolen prijzen van printerfabrikanten. inkClub biedt alle soorten inktpatronen altijd aan tegen zeer gunstige prijzen, doordat wij grote hoeveelheden tegelijk inkopen voor de hele Europese markt. Ontdek zelf hoeveel u kunt besparen!

Klik hier om Inkpatronen te kopen


buro, buro malzemeleri, computer, foto prints, fotoprint, inkclub, inktpatronen, ofis, Slider,
Blogger tarafından desteklenmektedir.